Vele mogelijkheden voor verpleegkundigen binnen ziekenhuizen

Zoek jij als verpleegkundige een nieuwe, uitdagende baan en heb je al enige werkervaring binnen een ziekenhuis? Dan heeft TMI je vele mogelijkheden te bieden! We hebben een enorm netwerk aan klanten, bestaande uit ziekenhuizen verspreid over het gehele land. Bij veel van onze klanten zijn we first of preffered supplier, oftewel voorkeursleverancier.

Detacheren

Als je aan de slag wilt gaan via TMI dan kom je meestal te werken op basis van detachering. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen en je zo op breed vlak ontwikkeld.

De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Lees hier meer over detachering >>


Losse diensten

Werk je liever losse diensten, bijvoorbeeld af en toe een extra dienst naast een vaste baan? Of wil je graag flexibel zijn qua werkplek, maar wel de zekerheid hebben van een vast contract? Dan kan je in diverse ziekenhuizen aan de slag via het TMI Flexbureau!

Lees hier meer over het TMI Flexbureau >>


ZZP’ers

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder! Geen enkele zzp’er heeft in z’n eentje zoveel connecties in de ziekenhuiswereld als TMI. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt! Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Lees hier meer informatie voor zzp’ers >>

Interesse?

Bekijk hier al onze vacatures!

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.