Werken binnen de VVT

Zoek jij als verpleegkundige of verzorgende een nieuwe, uitdagende baan en heb je al enige werkervaring binnen de VVT? Dan heeft TMI je vele mogelijkheden te bieden! We hebben een groot netwerk aan klanten binnen de VVT verspreid over het gehele land. Er is van alles mogelijk bij TMI, we kijken dan ook graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Detacheren

Als je aan de slag wilt gaan via TMI dan kom je meestal te werken op basis van detachering. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen en je zo op breed vlak ontwikkelt.

Lees hier meer over detachering >>

Losse diensten

Werk je liever op flexibele basis? Ook dat is mogelijk! Ga voor een 0-uren contract, waarbij je kunt werken wanneer jij wilt. Werk je nu bijvoorbeeld parttime en wil je graag eens af en toe een losse dienst draaien in een andere omgeving? Dan is een 0-urencontract ideaal! Er is van alles mogelijk bij TMI, we kijken dan ook graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Lees hier meer over het TMI Flexbureau >>

ZZP’ers

Werk jij zelfstandig in de zorg en ben jij op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Dan helpt TMI jou graag verder! Geen enkele zzp’er heeft in z’n eentje zoveel connecties in de zorgsector als TMI. Dat betekent de grootste kans op regelmatig werk bij jou in de buurt! Wij nemen de facturatie en administratieve afhandeling namelijk van je over, waardoor je wel de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap ervaart zónder alle administratieve rompslomp!

Lees hier meer informatie voor zzp’ers >>

Hebben wij je interesse gewekt?

Wil jij graag aan de slag binnen de VVT? Meld je hier aan!

Interesse?

Bekijk hier al onze vacatures in de VVT!

VVT infomatieavond

TMI presenteert meerdere informatieavonden voor helpenden(+), verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundigen.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.