Als wondverpleegkundige kan je aan de slag in ziekenhuizen en in de thuiszorg. Jouw werkzaamheden als wondverpleegkundige bestaan concreet uit het voeren van de regie in de complexe wondzorg, waarbij jij de cliënt begeleidt, adviseert en behandelt. Ook stel je een wondbehandelplan op naar aanleiding van een anamnese en stelt deze indien nodig bij. Vervolgens plan je de verpleegkundige activiteiten aan de hand van dit plan, wat je tevens afstemt met eerste- en tweedelijns voorzieningen. Je geeft advies, instructie en voorlichting aan de patiënten die complexe wonden hebben en hun naasten, om uiteindelijk het zelfmanagement te bevorderen. Verder voer je zelfstandig wondzorg uit bij klanten met een complexe wond.

Hoe word je wondverpleegkundige?

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding dien je eerst een MBO of HBO Verpleegkunde opleiding te hebben afgerond en BIG-geregistreerd te staan als verpleegkundige. Vervolgens kan je je aanmelden voor de eenjarige vervolgopleiding wondverpleegkundige. Bij aanvang van deze opleiding  werk je minimaal 24 uur per week als verpleegkundige, waarbij minimaal 16 uur per week wordt besteed aan wondzorg. Tijdens de studie heb je twintig lesdagen en ongeveer 550 uur aan zelfstudie.

Salaris wondverpleegkundige

Het salaris van een wondverpleegkundige is bruto minimaal €2.554,- en maximaal €3.411,- per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband.

Vacatures wondverpleegkundige

Heb je de opleiding tot wondverpleegkundige afgerond en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig naar wondverpleegkundige vacatures? Bekijk het TMI vacatureoverzicht of er een passende uitdaging voor jou tussen zit. Je kunt ook altijd contact met ons op nemen om je wensen door te spreken. Soms staat een vacature nog niet op de website. Hierdoor ben jij de eerste die in aanmerking komt.

Werken als wondverpleegkundige zzp’er

Als wondverpleegkundige kun je ook aan de slag als zzp’er. Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werkt. Je bent eigen baas en hebt daarin veel vrijheid. Het uurtarief wondverpleegkundige zzp verschilt per opdrachtgever en werkervaring.

Werken als zzp’er via TMI

Ben je zzp’er of wil je aan de slag als zzp’er? TMI kan jou daar bij helpen. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Wil je graag meer weten over het werken als zzp’er via TMI? Kom dan naar onze zzp startesavond!

Werken in het buitenland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Nieuwsgierig geworden?  Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij TMI op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze TMI regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen, dan helpen we je graag verder.

Neem contact op

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.