Als wijkverpleegkundige ondersteun jij de cliënt thuis. Jij coördineert binnen deze functie de zorg bij de cliënt thuis, stemt af met de familie en overlegt met de huisarts en andere collega’s in de zorg. Jij bent degene die problemen signaleert en ze aanpakt. De cliënt geeft zijn of haar eigen dagelijkse leven vorm en jij ondersteunt hierin door het coördineren van kwalitatieve en kwantitatieve zorg. De focus ligt op de welzijn van de klant. Naast jouw coördinerende rol als wijkverpleegkundige besteed je ook een aantal van je uren aan de reguliere verpleging.

Hoe word je wijkverpleegkundige?

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding dien je eerst een HBO-V opleiding te hebben afgerond. Als MBO verpleegkundige kan jij je ook aanmelden voor de vervolgopleiding, alleen dien je dan een erkend bewijs te tonen dat je HBO werk- en denkniveau hebt. Vervolgens kan je je aanmelden voor de Post-HBO opleiding Wijkverpleegkundige die 1 tot 1,5 jaar duurt. Gemiddeld zit je per twee weken één dag op school en de rest van de week werk je als verpleegkundige. Tijdens de studie word je voorbereid op een functie als zelfstandige en ondernemende professional in de wijk.

Salaris wijkverpleegkundige

Het salaris van een wijkverpleegkundige is bij TMI bruto minimaal €2.674,- en maximaal €3.995,- per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast behoor je tot de Cao VVT, waaronder een dertiende maand valt en diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Vacatures wijkverpleegkundige

Heb je de opleiding tot wijkverpleegkundige afgerond en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig naar wijkverpleegkundige vacatures? Bekijk het TMI vacatureoverzicht of er een passende uitdaging voor jou tussen zit. Je kunt ook altijd contact met ons op nemen om je wensen door te spreken. Soms staat een vacature nog niet op de website. Hierdoor ben jij de eerste die in aanmerking komt.

Werken als wijkverpleegkundige zzp’er

Als wijkverpleegkundige kun je ook aan de slag als zzp’er. Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werkt. Je bent eigen baas en hebt daarin veel vrijheid. Het uurtarief wijkverpleegkundige zzp verschilt per opdrachtgever en werkervaring.

Werken als zzp’er via TMI

Ben je zzp’er of wil je aan de slag als zzp’er? TMI kan jou daar bij helpen. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Wil je graag meer weten over het werken als zzp’er via TMI? Kom dan naar onze zzp startesavond!

Werken in het buitenland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Nieuwsgierig geworden?  Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij TMI op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze TMI regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen, dan helpen we je graag verder.

Neem contact op

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.