Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorg aan gedetineerden. Je verricht verplegende handelingen ter ondersteuning van de behandeling en begeleidt gedetineerde patiënten op professionele wijze. In teamverband draag je bij aan optimale medische, sociale en psychische omstandigheden voor de gedetineerden. Je werkt nauw samen met andere verpleegkundigen, artsen en personeel van andere disciplines. Daarnaast voer je verpleegkundige en verpleegtechnische taken uit, controleer en verstrekt je medicijnen en coördineer je de zorgverlening. Verder verricht je administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de bovengenoemde taken en rapporteert dit in een verpleegkundig dossier. Lees hier ook het ervaringsverhaal van Lyn die via TMI aan de slag ging als justitieel verpleegkundige.

Hoe word je justitieel verpleegkundige?

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding dien je eerst een HBO-V opleiding te hebben afgerond. Vervolgens kan je je aanmelden voor de eenjarige Post-HBO opleiding Justitieel Verpleegkundige. Bij aanvang van deze opleiding  werk je minimaal 18 uur per week binnen Dienst Justitiële Inrichtingen.

Salaris justitieel verpleegkundige

Het salaris van een justitieel verpleegkundige is bruto minimaal €2.605,- en maximaal €3.521,- per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast behoor je tot de Cao RIJK, waaronder een dertiende maand valt en diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Vacatures justitieel verpleegkundige

Heb je de opleiding tot justitieel verpleegkundige afgerond en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig naar justitieel verpleegkundige vacatures? Bekijk het TMI vacatureoverzicht of er een passende uitdaging voor jou tussen zit. Je kunt ook altijd contact met ons op nemen om je wensen door te spreken. Soms staat een vacature nog niet op de website. Hierdoor ben jij de eerste die in aanmerking komt.

Werken als justitieel verpleegkundige zzp’er

Als justitieel verpleegkundige kun je ook aan de slag als zzp’er. Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werkt. Je bent eigen baas en hebt daarin veel vrijheid. Het uurtarief ic verpleegkundige zzp verschilt per opdrachtgever en werkervaring.

Werken als zzp’er via TMI

Ben je zzp’er of wil je aan de slag als zzp’er? TMI kan jou daar bij helpen. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Wil je graag meer weten over het werken als zzp’er via TMI? Kom dan naar onze zzp startesavond!

Werken in het buitenland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Nieuwsgierig geworden?  Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij TMI op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze TMI regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen, dan helpen we je graag verder.

Neem contact op

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.