Als Cardiac Care verpleegkundige verpleeg je patiënten met acute en complexe hartproblemen. Je begeleidt de patiënten en familie vanaf het moment dat ze het ziekenhuis binnenkomen, betrekt ze bij hun behandeling en geeft ze voorlichting. De patiënten kunnen enkele uren, maar ook enkele weken op de unit Cardiac Care verblijven. Je werkt met veel verschillende disciplines samen en maakt onderdeel uit van het reanimatieteam van het ziekenhuis.

Hoe word je CCU verpleegkundige?

Om je te kunnen aanmelden voor deze opleiding dien je eerst een MBO of HBO Verpleegkunde opleiding te hebben afgerond en als verpleegkundige BIG-geregistreerd staan. Vervolgens kan je je aanmelden voor de éénjarige vervolgopleiding Cardiac Care verpleegkundige bij één van de opleidingscentra in Nederland. Een vereiste om de opleiding te kunnen starten, is dat je al op een afdeling Cardiac Care werkt of gaat werken voordat je aan de opleiding begint.

Salaris CCU verpleegkundige

Het salaris van een CCU verpleegkundige is bruto bij TMI minimaal €3.189,- en maximaal €4.690,- per maand. Dit is op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast behoor je tot de cao Ziekenhuizen, waaronder een dertiende maand valt en diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Vacatures CCU verpleegkundige

Heb je de opleiding tot CCU verpleegkundige afgerond en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging of ben je gewoon nieuwsgierig naar Cardiac Care verpleegkundige vacatures? Bekijk het TMI vacatureoverzicht of er een passende uitdaging voor jou tussen zit. Je kunt ook altijd contact met ons op nemen om je wensen door te spreken. Soms staat een vacature nog niet op de website. Hierdoor ben jij de eerste die in aanmerking komt.

Werken als CCU verpleegkundige zzp’er

Als CCU verpleegkundige kun je ook aan de slag als zzp’er. Je bepaalt zelf waar en hoeveel je werkt. Je bent eigen baas en hebt daarin veel vrijheid. Het uurtarief CCU verpleegkundige zzp verschilt per opdrachtgever en werkervaring.

Werken als zzp’er via TMI

Ben je zzp’er of wil je aan de slag als zzp’er? TMI kan jou daar bij helpen. Wij ondersteunen je in het maken van de juiste keuzes en zorgen voor passende opdrachten bij één van de vele ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Wil je graag meer weten over het werken als zzp’er via TMI? Kom dan naar onze zzp startesavond!

Werken in het buitenland?

Neem contact op

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Nieuwsgierig geworden?  Neem eens een kijkje bij onze vacatures of er een functie tussen staat die jou aanspreekt. We nodigen je van harte uit om eens bij TMI op kantoor langs te komen voor een kop koffie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Of sluit een keer gezellig aan bij onze TMI regioborrel om een indruk te krijgen van onze organisatie! Vertel ons jouw wensen door contact op te nemen, dan helpen we je graag verder.

Neem contact op

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.