Wie is TMI?

Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Ben jij op zoek naar een zorg vacature? Dan ben je bij TMI aan het juiste adres! Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector!

Als zorgprofessional werken bij TMI:

Er zijn diverse mogelijkheden om in dienst te treden bij TMI. Binnen Nederland bieden wij zorg banen op basis van detachering, werving en selectie of flexwerken. In het  buitenland zorgen wij door middel van werving en selectie dat jij je droombaan vindt bij het ziekenhuis, kliniek of verpleeghuis dat het best aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. TMI heeft zorg vacatures voor verpleegkundig specialist, algemeen verpleegkundigen, artsen, verzorgende IG, anesthesiemedewerkers, Apothekers, ANIOS en ga zo maar door. Neem voor het huidige aanbod een kijkje bij onze  vacatures.

Sponsoring

TMI sponsort regelmatig verschillende goede doelen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele sponsoring en de vaste sponsoring vanuit TMI.

Veteranen Search Team

Een TMI’er zet zich in als vrijwilliger voor het Veteranen Search Team. De stichting het Veteranen Search team heeft tot doel om de overheidsdiensten te ondersteunen bij een vermissing. Hierbij wordt onder andere de kennis en expertise gebruikt van veteranen.

Wat steunen wij?

Deze TMI’er heeft een leaseauto vanuit TMI. Wij steunen dit goede doel graag door hem kosteloos 2000 extra kilometers te geven boven op zijn huidige kilometerpakket. Hierdoor kan hij zorgeloos extra kilometers rijden mocht hij worden opgeroepen door het Veteranen Search Team.

wereld zonder kinderkanker

Wereld zonder Kinderkanker

TMI sponsort ieder jaar Stichting Wereld zonder Kinderkanker. Het geld dat de stichting ophaalt gaat voor 100% naar vooraf bepaalde projecten.

Waardevol wetenschappelijk onderzoek

Dit betreft projecten die worden vormgegeven en onder leiding staan van Prof. Dr. Gertjan Kaspers van het Prinses Máxima Centrum. Ten aanzien van de uitvoering van deze projecten wordt samengewerkt met Nederlandse academische ziekenhuizen zoals het Amsterdam UMC en ook met buitenlandse ziekenhuizen.

Verder werkt de stichting Wereld zonder Kinderkanker samen met World Child Cancer Netherlands die beoordeelt of de projecten voldoen (en blijven voldoen) aan vooraf gestelde eisen.

Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis

TMI is ook een vaste sponsor van de Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis is een stichting die fondsen werft voor het Emma Kinderziekenhuis.

De fondsen voor het Emma Kinderziekenhuis

Door de fondsen die Stichting Steun Emma Kinderziekenhuizen werft worden innovatieve behandelingen mede mogelijk. Het opgehaalde geld wordt besteed aan zorg, wetenschappelijk onderzoek, goede facaliteiten en het verbeteren van de psychosociale omstandigheden waarin kinderen en ouders in het ziekenhuis verkeren.

Ben jij op zoek naar een sponsor?

Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Contact: TMI

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.