Heb je een interessante vacature op de website gevonden en ben jij benieuwd wat er gebeurd als jij je aanmeldt via onze website? Hieronder vind je informatie over wat er gebeurd nadat je solliciteert op een vacature.

Stap 1: Besteed aandacht en tijd aan je motivatie

Besteed voordat jij je aanmeld aandacht aan jouw motivatie en zorg ervoor dat de informatie op je CV volledig is. Bijvoorbeeld de maanden en de jaartallen, waar je gewerkt hebt en op welke afdelingen.

Stap 2: De beoordeling van jouw aanmelding

Als je je hebt aangemeld via de website of telefonisch wordt deze aanmelding ontvangen door de afdeling Support van Werving en Selectie. Zij nemen binnen 1 á 2 werkdagen telefonisch of per mail contact met je op om te bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Houd je spam box ook goed in de gaten. Het komt wel eens voor dat een mail van TMI daarin terecht komt.

Indien nodig vraagt de afdeling Support om jouw CV. Ook sturen zij soms een checklist waarin je kunt aangeven wat jouw vaardigheden en bekwaamheden zijn. Op basis hiervan wordt bepaald of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Het kennismakingsgesprek

Als je op kennismakingsgesprek komt, zijn wij vooral benieuwd wie jij bent, wat jij leuk vindt en hoe jij in het vak terecht bent gekomen. Wij vertellen jou dan alles over het werken bij TMI. Bedenk van te voren wat TMI jou kan bieden. Lees je van te voren ook in op de website van TMI. Dit zorgt ervoor dat jij geïnteresseerd over komt in het gesprek.

Stap 4: Het ontvangen van een contractaanbod

Nadat wij jou hebben gesproken en het van beide kanten een positief gesprek is geweest, doen wij jou een aanbod. Als je hiermee akkoord gaat, vragen wij jou om een aantal documenten en referenties bij ons in te leveren. Zodra dit in orde is, zorgen wij ervoor dat jij de officiële overeenkomst per post ontvangt.

Contact: TMI

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.