TMI organiseert jaarlijks diverse informatieavonden en regioborrels door heel Nederland. Dit doen we om zorgprofessionals inhoudelijke informatie te geven over werken als zzp’er, de Caribbean, Zwitserland en om op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden om via TMI aan de slag te gaan!

ZZP’er in de Zorg Startersavond

Ben jij van plan om als zzp’er in de zorg te gaan beginnen, of ben je net voor jezelf begonnen? Drie inspirerende sprekers, waaronder SoloPartners, komen tijdens deze avonden hun verhaal doen en bieden jou handvatten waar je op moet letten als startende zzp’er in de zorg. Daarnaast wordt er verteld over fiscale voordelen, regelgeving, belasting, pensioen en nog meer relevante onderwerpen. Dit jaar hebben we drie zzp-avonden.

  • 27 oktober, Rotterdam
  • 26 november, Zwolle

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom om deze avond kosteloos bij te wonen. Wel is het een voorwaarde dat je werkzaam bent in de zorg. Je kan je aanmelden via onze zzp-pagina. Hieronder zie je een kleine impressie van onze ZZP startersavond.

Caribbean en Zwitserland informatieavond

Jaarlijks organiseren wij een aantal keer een vrijblijvende en kosteloze informatieavond waar je op informele wijze persoonlijk advies en informatie kan inwinnen over werken in het buitenland. Tijdens deze avonden informeren wij jou over een specifiek onderwerp, zoals wat is er nodig om jouw droom over de grens te verwezenlijken en te werken op de Caribbean of in Zwitserland? Tijdens deze avonden zullen ervaringsdeskundigen en ambassadeurs van TMI jou inhoudelijke informatie verstrekken over de mogelijkheden en handvatten geven. Aan het einde van de avond is er gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijke verhalen te horen over het werken via TMI.

Regioborrel

Ben jij benieuwd wat het werken via een detacheringsbureau inhoudt? Kom dan naar onze regioborrel! TMI organiseert jaarlijks vijf regioborrels door heel Nederland van Friesland tot en met Noord-Brabant. Tijdens deze borrels zijn onder andere onze recruiters, accountmanagers, ambassadeurs en TMI’ers aanwezig. Een leuke en laagdrempelige manier om te ontdekken wat TMI als werkgever voor jou kan betekenen.

Zowel medewerkers als niet-medewerkers van TMI zijn van harte welkom tijdens deze borrels en deelname is volledig gratis. Je kan je aanmelden op onze regioborrel pagina.

TMI Thema-avond

Jaarlijks organiseert TMI Academy een thema-avond voor zorgprofessionals. Inspirerende sprekers komen deze avond hun verhaal doen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan het desbetreffende thema. Het bijwonen van de thema-avond is kosteloos, indien je je tijdig hebt aangemeld en werkzaam bent in de zorg.

Dit keer is het thema Dementie en vindt 20 april 2021 plaats in Hoofddorp. Aanmelden kan via de thema-avond pagina.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.