Werken bij het TMI Flexbureau, wat zijn de mogelijkheden? Lees hier meer over werken bij het Flexbureau op basis van een vast contract of 0-uren contract.

Flexbureau – Vast contract

Wil je flexibel zijn qua werkplek, maar wel de zekerheid van een vastcontract? Dan is werken bij het Flexbureau met een minimaal vast aantal uren per week, de ideale mogelijkheid voor jou! Een vast contract bij het Flexbureau is al mogelijk vanaf 16 uur per week.

Voordelen van vast werken bij het Flexbureau

Wanneer je een vast contract bij het Flexbureau hebt, heb je veel invloed op jouw rooster. Zo kan je doorgeven welke dagen je in elke week beschikbaar bent en is het ook mogelijk de ene week iets meer of minder te werken om dat te compenseren met de week erop. Heb je het erg naar je zin gehad in een bepaald ziekenhuis of afdeling en zou je daar graag weer eens ingepland staan? Dan zullen onze planners – waar mogelijk – rekening houden met jouw wensen.

Flexbureau – 0-uren contract

Bij een 0-uren contract is er sprake van een dienstverband waarin je op afroep werkt, dus zonder urenverplichting en waarbij je loon ontvangt over de gewerkte uren. Je werkt dus alleen wanneer je wilt werken. Zo is het ook goed mogelijk om af en toe een losse dienst te draaien en dit zo te combineren met een vaste (parttime) baan. Op die manier kun je af en toe eens een kijkje nemen bij een ander ziekenhuis!

Als je werkt via het Flexbureau geef je zelf aan wanneer je beschikbaar bent. Je hebt zelf de regie over de hoeveelheid diensten die je wilt werken, maar ook over je werktijden, werkdagen en locaties. Het Flexbureau stuurt je geregeld een overzicht met openstaande diensten, waarna je zelf de beslissing kunt nemen of je je inschrijft voor een losse dienst.

Ben je geïnteresseerd in een 0-uren contract bij TMI? Vul het aanmeldformulier in en wij informeren je geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Klik hier om je aan te melden

Ben je geïnteresseerd in een 0-uren contract bij TMI? Neem contact op met onze recruiters!

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact: Flexbureau

Flexbureau ambulance (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 51

E: ambulance@tmi.nl

Flexbureau ziekenhuizen/klinieken (tijdens en buiten kantooruren)

T: +31 (0)20 510 67 52

E: flex@tmi.nl

Beschikbaarheid doorgeven Flexbureau

Het doorgeven van je beschikbaarheid kan online.

Deze mogelijkheid is uitsluitend bedoeld voor medewerkers met een 0-uren contract.

Je meldt je aan bij TMI.

En dan?

In onderstaande video leggen recruiters Tessa en Silvana uit hoe het proces na je sollicitatie bij TMI verloopt.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.