Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Heb je er wel eens over nagedacht om te gaan detacheren? Detacheren via TMI betekent ervaring opdoen binnen diverse ziekenhuizen tegen uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Heb jij wel eens het gevoel dat je vastzit in je huidige baan?

Dat je toe bent aan meer verbreding? Dat je wel eens verder wilt kijken? Kies dan voor TMI en geniet van vrijheid mét de zekerheid van een vast detacheringscontract!

Wat houdt detacheren nou eigenlijk in?

Detacheren kun je beschrijven als ‘uitlenen’. Je komt in dienst bij TMI en vervolgens ga je aan de slag bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Daarbij blijft TMI je werkgever. Ons enorme netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s, apotheken en overheidsinstellingen binnen Nederland biedt jou een groot aanbod aan mogelijkheden. Het voordeel hiervan is dat je meerdere arbeidsculturen en werkwijzen leert kennen bij diverse gerenommeerde opdrachtgevers!

De duur van een opdracht is minimaal enkele maanden. Het voordeel hiervan, is dat je veel ervaring opdoet in jouw vakgebied. Zo gaat je baan nooit vervelen! Het belangrijke verschil met ‘uitzenden’ is dat na een opdracht je dienstverband niet eindigt, maar gewoon doorloopt. Dus ook je salaris!

Detacheren bij TMI houdt dus in dat je van ons een dienstverband ontvangt en wij vervolgens de opdrachten vinden die bij jou passen. 

Susi vertelt over detacheren, haar passie en het werken als CCU verpleegkundige via TMI.

Bij detachering kan er sprake zijn van een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Bij een contract voor bepaalde tijd worden bij ingang de duur van de detacheringsperiode, het aantal te werken uren per maand en de arbeidsvoorwaarden afgesproken. Voor een groot aantal disciplines bieden wij direct een contract voor onbepaalde tijd. Dit geldt onder andere voor Algemeen Verpleegkundigen, Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen, Ambulanceverpleegkundigen en IC/CCU verpleegkundigen.

De voordelen van detacheren via TMI op een rij:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bovengemiddeld salaris;
  • Ervaring opdoen in verschillende omgevingen, maar daarbij de zekerheid van een vast dienstverband;
  • Een auto van de zaak bij een dienstverband vanaf 24 uur per week (waaronder de TMI MINI);
  • Verschillende mogelijkheden tot het volgen van scholing en bijscholing via de TMI Academy;
  • Altijd een nieuwe uitdaging door afwisselende opdrachten;
  • Een aantal keer per jaar gezellige uitjes en regioborrels met alle TMI’ers.
Joanna Sousinha
"TMI biedt mij uitdaging, afwisseling, gezelligheid, leuke bijscholingen, kennisuitbreiding, een goed salaris en zekerheid."

Wat kan TMI nog meer voor jou betekenen?

Naast detacheren is het ook mogelijk om te werken op basis van losse diensten of als zzp’er. De belangrijkste verschillen:

  • Losse diensteneen 0-uren contract bij het TMI Flexbureau. Maximale vrijheid en werken wanneer het jou uitkomt.
  • ZZP’ersbemiddeling door TMI, waarbij je volledig eigen baas blijft, maar wij voor je op zoek naar naar opdrachtgevers in de Zorg.
  • Werving & Selectie: je treedt hierbij direct in dienst bij het ziekenhuis of de zorginstelling waar je komt te werken. Dit komt vooral voor in het buitenland.

Wil je graag eens vrijblijvend contact met TMI om jouw wensen en de mogelijkheden die wij je kunnen bieden te bespreken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we staan je graag te woord!

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Je meldt je aan bij TMI.

En dan?

In onderstaande video leggen recruiters Tessa en Silvana uit hoe het proces na je sollicitatie bij TMI verloopt.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.