Heb jij wel eens overwogen om voor een periode in het buitenland aan de slag te gaan? En wil jij graag werken in een land waar de gezondheidszorg en arbeidsvoorwaarden van hoog niveau zijn? Dan zou Zwitserland nog wel eens de juiste keuze kunnen zijn! Lees hier meer over werken in Zwitserland en beslis zelf!

Werken in Zwitserland

Zwitserland telt ruim 300 ziekenhuizen en privéklinieken op 8 miljoen inwoners. In Nederland is de verhouding ongeveer 100 ziekenhuizen op 16 miljoen inwoners. De vraag naar zorgprofessionals in Zwitserland is groot, mede doordat er weinig opgeleid wordt.

De Nederlandse zorgprofessionals worden erg gewaardeerd om hun hoge opleidingsniveau, werkmentaliteit en flexibiliteit! Het werken in Zwitserland staat bekend om de goede verdiensten; zo ligt het netto salaris veelal twee tot drie keer hoger dan het netto salaris in Nederland. Daarbij heb je geen naheffing van belasting! Ook aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw en kinderbijslag zijn uitermate voordelig.

TMI: even voorstellen

Sinds 2001 is TMI dé detacheerder in de Zorg en hebben wij honderden verpleegkundigen, paramedici en artsen uitstekende banen bezorgd in binnen- en buitenland. Inmiddels hebben we naast een Nederlandse vestiging ook vestigingen in Duitsland, Curaçao, Suriname en Zwitserland. Wij bieden jou dan ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden meer ervaring op te doen bij diverse ziekenhuizen en klinieken, waaronder in Zwitserland!

Eveliene Stoop
"“Ik dacht, als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer!”"

Klik hier om het gehele verhaal van Eveliene te lezen!

Kennismakingsgesprek

Als jij interesse hebt in het werken in Zwitserland gaan wij graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan waarin alle mogelijkheden worden besproken. Het kennismakingsgesprek vindt plaats op het hoofdkantoor van TMI in Amsterdam. Het gesprek heeft als belangrijk doel om elkaar beter te leren kennen. Hierdoor worden wederzijdse verwachtingen en mogelijkheden inzichtelijk.

Tijdens dit gesprek wordt ook beoordeeld of je aan de benodigde voorwaarden voldoet, zoals een afgeronde opleiding in het vereiste specialisme en een goede kennis van de Duitse taal. Mocht dit laatste nog niet op voldoende niveau zijn, dan biedt TMI mogelijkheden tot het volgen van een Duitse taalcursus. Tot slot wordt er tijdens het gesprek de sollicitatieprocedure verder uitgelegd en worden de arbeidsvoorwaarden besproken.

Lianne van Doorn
"“De ervaring die je in een ander land op doet is erg belangrijk: zelfstandigheid, de manier van werken en de manier van samenwerking.”"

Klik hier om het gehele ervaringsverhaal van Lisanne te lezen!

Sollicitatiegesprek in Zwitserland

Mocht het kennismakingsgesprek van beiden kanten bevallen zijn, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende opdracht. Mogelijk hebben wij op dat moment al een aanvraag open staan die goed past bij jouw wensen en mogelijkheden. Mocht dit niet het geval zijn, dan gaan wij op zoek naar een passende opdracht bij de klanten in ons netwerk. Zodra wij een passende opdracht voor je hebben gevonden neemt de accountmanager contact met je op.

Er bestaat een mogelijkheid dat de instelling in Zwitserland een eerste sollicitatiegesprek telefonisch wilt houden. Als dit positief is afgerond zul je een sollicitatiegesprek gaan voeren in Zwitserland met de betreffende instelling(en). Wij vergoeden je sollicitatiekosten tot maximaal €300,- (reiskosten en overnachting). Aansluitend zal er een meeloopdag (Schnuppertag) plaatsvinden. Deze dag zorgt ervoor dat zowel jij als de instelling een goede indruk krijgt. Na acceptatie kun je starten met de opdracht en zul je met de instelling tot een overeenkomst komen.

Verpleegkundige vacatures in Zwitserland

Paramedici vacatures Zwitserland

 

Artsen vacatures Zwitserland

 

Wil jij aan de slag in het prachtige Zwitserland? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op met:

Anja Vos

Senior Account Manager Zwitserland

+31(0)625081960

anja@tmi.nl

Naast het werken in Zwitserland zijn er bij TMI ook nog andere mogelijkheden om te werken in het buitenland!

Nederlandse Antillen

Engeland

Duitsland

Alle landen

Direct de vacatures voor verpleegkundigen in Zwitserland bekijken?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.