Ervaring opdoen in een andere cultuur, maar toch samenwerken met Nederlandse collega’s en niet tegen een taalbarrière oplopen? Dan biedt TMI een internationale uitdaging in Suriname!

TMI: even voorstellen

TMI is sinds 2001 dé detacheerder in de Zorg. Wij detacheren en bemiddelen artsen, verpleegkundigen en paramedici. TMI biedt de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden meer ervaring op te doen bij diverse instellingen in zowel binnen- als buitenland.

Bijdragen aan Surinaamse Zorg

En bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Surinaamse klinieken naar moderne medische centra

Geen taalbarrière

Het werken met Nederlandse collega’s en het spreken van de Nederlandse taal

Een fantastisch klimaat

Een tropisch klimaat en een omgeving van ongerept tropisch regenwoud

Werken in Suriname

De gezondheidszorg in Suriname is niet te vergelijken met die in Nederland en op veel punten minder ontwikkeld. Diverse klinieken in Suriname zijn momenteel wel bezig met een transformatie naar modern medisch centrum. Hier kunnen zij de hulp van Nederlandse Zorgprofessionals goed bij gebruiken!

Op het moment is TMI vooral actief in Paramaribo. Gezien de vele aanvragen daar zijn we op zoek naar Zorgprofessionals in bijna alle disciplines. Daarbij is het wel een voorwaarde dat je voor minimaal een jaar beschikbaar bent. Naast werken in de ziekenhuizen in Paramaribo is het ook mogelijk om deel te nemen aan medische zendingen naar het binnenland van Suriname.

Wil jij je kennis en expertise inzetten om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van de medische zorg in Suriname? Dan vertellen onze recruiters je graag over de mogelijkheden!

Monique Tucker
"Ben je klaar voor een enorme uitdaging en kan je je aanpassen? Dan is Suriname wellicht de juiste belevenis voor jou. Flexibel moet je wel zijn. Je gaat het systeem daar namelijk niet veranderen en je moet het doen met beperkte beschikbare middelen."

Neem contact op met:

Nederlandse Antillen

Zwitserland

Engeland

Duitsland

Alle landen

De hele testimonial van Monique Tucker over werken in Suriname lezen? Dat kan hier!

Ook interessant voor jou:

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.