Na je werk genieten van zon, zee en strand? Ga de uitdaging aan en ga werken op de Nederlandse Antillen! TMI helpt je aan een baan op Aruba, Bonaire, Curaçao of St. Maarten!

Werken op de Nederlandse Antillen

Zie jij het al helemaal voor je? Na een dag werken heerlijk bijkomen op een hagelwit strand… Met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur rond de 30 graden moet dat helemaal goed gaan komen op de Nederlandse Antillen! Daarbij is het ook zeer goed voor je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als werkvlak, om eens aan de slag te gaan in een andere omgeving! Door de grote vraag naar zorgprofessionals zijn er veel mogelijkheden op de Antillen, zowel voor kortere als langere duur.

Even voorstellen

TMI bemiddelt al jaren verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten. Hierdoor hebben wij een zeer ervaren team opgebouwd van recruiters, een binnendienst en een accountmanager, geheel gespecialiseerd in het werken op de Nederlandse Antillen. Samen hebben zij alle kennis in huis om jou te helpen op de Antillen aan de slag te gaan. Jouw indiensttreding op het betreffende eiland wordt geregeld van A tot en met Z. Ons doel hierbij is om jou te ontzorgen, te begeleiden en een onvergetelijke internationale ervaring rijker te maken!

Nathalie van Velzen, Anesthesiemedewerker
"“Via TMI Caribbean een periode op Aruba gewerkt! Echt een geweldige ervaring! Mocht je de kans krijgen: zeker doen!""

Wat komt er bij kijken

Een langere periode werken op de Antillen heeft altijd de voorkeur. Zo zijn er doorlopende vacatures voor langere duur. Het is in veel gevallen echter ook mogelijk om voor een kortere periode naar de Antillen te gaan. Zo kun je vaak al op één van de eilanden terecht vanaf één maand! Meer informatie over de mogelijkheden vind je bij onze vacatures, maar we gaan ook graag persoonlijk met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen! Zo kan het zijn dat we op dit moment nog niet een geschikte vacature voor jou hebben, maar we je wel op de wachtlijst kunnen zetten voor een volgende binnenkomende aanvraag!

Werken in de Antillen betekent een dienstverband bij het ziekenhuis of de instelling ter plaatse. De arbeidsvoorwaarden verschillen per eiland en zijn afhankelijk van de duur dat je op de Antillen gaat werken, maar we kunnen wel een richtlijn geven. Zo zal het salaris conform het CAO van de betreffende instelling zijn. Verder wordt in alle gevallen het vliegticket vergoed, en in veel gevallen ook het ticket van gezinsleden als zij meeverhuizen. Vaak is er ook sprake van vergoeding van de huisvesting voor de eerste maanden en vergoeding van de verhuiskosten. Ook voor de arbeidsvoorwaarden geldt dat je meer informatie kunt vinden bij de desbetreffende vacatures, of  deze na kunt vragen bij onze recruiters.

De procedure

Allereerst vindt er een gesprek plaats bij ons op het hoofdkantoor in Amsterdam met één van de recruiters. Tijdens dit gesprek wordt de gehele procedure uitgelegd, worden belangrijke documenten van jou verzameld en wederzijdse verwachtingen besproken.

Na het gesprek bij TMI neemt de accountmanager contact op met het ziekenhuis op het eiland waar jij graag aan de slag wilt. Wanneer er interesse is in jouw inzet, volgt een kennismaking via Skype. Vervolgens moeten er een aantal zaken geregeld worden zoals het aanvragen van een visum en werkvergunning. TMI begeleidt en helpt jou in dit hele proces. Daarnaast kunnen wij jou in contact brengen met collega’s die al reeds op de Antillen werken zodat als je vragen tot in detail beantwoord worden. Ook brengen we je in contact met de vaste contactpersonen op het eiland en bezoekt de accountmanager jou een aantal keer per jaar.

Suzanne van Essen
"Nu aan het werk op de paaz in het ziekenhuis op Aruba. Heb het ontzettend naar mijn zin!! Ben heel blij dat ik dit op deze manier kan doen dankzij TMI. Het is top geregeld allemaal! Verblijf in een mooi appartement met een hoop gezelligheid door al het personeel uit het ziekenhuis. Ik zou iedereen aanraden om dit ook te doen als je de kans krijgt! Het is echt heel leuk om eens te zien hoe er gewerkt wordt in een ander land. Verder krijg je de zon de zee en het strand er natuurlijk ook bij, niet geheel onbelangrijk. Ik vind TMI een prettig bedrijf omdat zij doen wat zij zeggen en heel persoonlijk zijn. Danki TMI :) ayo !"

Vacatureoverzicht Aruba

Vacatureoverzicht Aruba

Vacatureoverzicht Bonaire

Vacatureoverzicht Curaçao

Vacatureoverzicht Sint Maarten

Neem contact op met:

Brenda de Vrij

Senior Consulent Caribbean Team

+31 (0)20 510 67 54

wervingcaribbean@tmi-jobservices.com

Lees meer over werken in:

Engeland

Zwitserland

Suriname

Alle landen

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.