Ierland; Wilde natuur, imponerende kliffen en witte zandstranden – Ierland heeft vele mystieke en wonderlijke plekken! Grijp je kans en ga aan de slag in Ierland!

Werken in Ierland

De gezondheidszorg is een belangrijke werksector in Ierland. Het grootste aandeel in deze sector wordt ingenomen door verpleegkundigen, die representeren ongeveer een kwart van de Ierse zorgsector. Daarbij is er een zeer grote vraag naar verpleegkundigen, zowel vanuit de Ierse ziekenhuizen, verpleeghuizen als overige zorginstellingen. Door de hoge kwaliteit opleiding in Nederland zijn Nederlandse verpleegkundigen zeer welkom in Ierland!

TMI: even voorstellen

Als dé detacheerder in de zorg, bemiddelen wij verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten naar Ierland. TMI heeft een groot netwerk in Ierland en helpt jou dan ook graag aan jouw droombaan in dit prachtige land! Ons enthousiaste team begeleidt jou bij het gehele traject en heeft alle kennis en ervaring in huis om jou te ontzorgen, te begeleiden en een onvergetelijke internationale ervaring rijker te maken.

Internationale werkervaring opdoen

Doe internationale ervaring op en ontwikkel jezelf op zowel werk- als persoonlijk vlak!

 

Het verbeteren van je Engels

De ideale mogelijkheid om je Engels te perfectioneren.

Indrukwekkende steden en landschappen

Werken in Ierland is werken in een prachtige, indrukwekkende omgeving!

Voorbereiding

Om aan de slag te kunnen in Ierland heeft het de voorkeur dat je voor een periode van minimaal een jaar beschikbaar bent. Veel zorgprofessionals die wij bemiddeld hebben zijn gaan werken in Dublin, maar het is ook mogelijk om in een andere stad of streek aan de slag te gaan. Wij helpen je gedurende het gehele sollicitatieproces en het verkrijgen van een Ierse werk- en verblijfsvergunning. Hierdoor zorgen wij dat je uitstekend voorbereid van start kunt gaan!

De hoge kwaliteit van de Zorg en de goede bereikbaarheid, maken het Verenigd Koninkrijk een populaire bestemming voor Nederlandse Zorgprofessionals. Voor jou als (pas) afgestudeerde verpleegkundige, arts of paramedicus dé kans om werkervaring op te doen in een internationale omgeving.

Het leven in Ierland

De hoofdstad en tevens grootste stad van Ierland is Dublin, gevolgd door Cork en Calway. Een andere populaire stad is Belfast. Er heerst een maritiem klimaat, met milde winters en koele zomers. De Ierse bevolking staat er bekend om vriendelijk en beleefd te zijn. De gemiddelde leeftijd van de Ierse populatie ligt redelijk laag, vooral in Dublin waar veel studenten en mensen onder de 30 jaar leven. Het openbaar vervoer in Ierland bestaat uit een uitgebreid bus- en treinnetwerk. Verder zijn de klassieke Ierse pubs beroemd over de gehele wereld! Zie jij jezelf binnenkort na je werkdag ook al één van deze Ierse pubs bezoeken voor een goede kop koffie of heerlijk diner?

Heb je interesse?

We graag met je in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken! Neem vandaag nog contact met ons op!


Wij bieden ook werk in:

Nederlandse Antillen

Engeland

Zwitserland

Suriname

Alle landen

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.