Concreet omschrijven wij onszelf als dé detacheerder in de Zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Ierland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Werken in Nederland

Zoek jij werk als ambulanceverpleegkundige? De Ambulancetak is een groot en belangrijk onderdeel van TMI. Gezien deze tak nog steeds groeiende is zoeken wij continu gediplomeerd ambulanceverpleegkundigenambulancechauffeurs en meldkamercentralisten voor de regio’s Amsterdam, Utrecht, Groningen en voor de rest van Nederland!

Interesse? Bekijk hieronder een aantal vacatures voor ambulanceverpleegkundigen of bekijk ons totale overzicht.


Opleidingsplekken

In samenwerking met Ambulance Amsterdam, RAV Utrecht en RAV Hollands Midden bieden wij ook opleidingsplekken! Zo is het mogelijk om de opleiding te volgen tot ambulanceverpleegkundige en tot meldkamercentralist.

Ben jij gediplomeerd spoedeisende hulp verpleegkundigeintensive care verpleegkundige of anesthesiemedewerker met verpleegkundige achtergrond? En droom jij ervan om je verder te specialiseren tot ambulanceverpleegkundige? Dan bieden wij jou de kans om de opleiding hiertoe te volgen!

Opleidingsplek tot ambulanceverpleegkundige
.

Aart Vlijm - Ambulanceverpleegkundige en Anesthesiemedewerker
"Het voordeel van detacheren is dat het echt past bij wie ik ben. Ik hou van verandering en uitdaging. Een ander groot voordeel vind ik dat je grip hebt op je rooster, een stuk meer dan in vaste dienst."

Ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten

We bieden ook functies aan voor ambulancechauffeurs en meldkamercentralisten. Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod? Bekijk dan hieronder de vacature overzichten.

Ambulancechauffeur
.

Meldkamercentralisten
.

Werken op de Nederlandse Antillen

Momenteel zijn wij ook op zoek naar Ambulanceverpleegkundigen die aan de slag willen op Aruba of Bonaire. Het is hierbij wel van belang dat je voor langere tijd beschikbaar bent, zo is voor Bonaire een minimum periode van zes maanden een vereiste. Voor Aruba moet je minimaal twaalf maanden beschikbaar zijn.

Nederlandse Antillen
.

Werken in het buitenland?

Contact: TMI

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
Postbus 90137
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Deel deze pagina met:

Beau van Dam

Consulent Caribbean Team

+31 (0)20 510 67 54

Beau@tmi.nl

Deel deze pagina met:

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.