Aan de slag als verpleegkundige

Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detacherings- en bemiddelingsbureau in de Zorg en hebben wij honderden verpleegkundigen aan topbanen geholpen, zowel binnen Nederland als daarbuiten!

Vanuit ons netwerk van ruim 200 ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland ontvangen wij voortdurend aanvragen voor ervaren verpleegkundigen. Daarnaast zijn wij ten alle tijden op zoek naar ambitieuze verpleegkundigen voor diverse ziekenhuizen waar TMI mee samen werkt in Engeland, Ierland, Zwitserland, Duitsland, Suriname, Dubai, Abu Dhabi en op de Nederlandse Antillen.

Ons grote netwerk biedt jou dus heel veel mogelijkheden! We gaan graag met jou in gesprek om jouw wensen door te nemen en na te gaan welke werkomgeving daar het best op aan sluit.


Waarom werken bij TMI?

Werken via TMI betekent kennis maken met meerdere arbeidsculturen en werkwijzen bij diverse grote en kleinere ziekenhuizen. Hierdoor ontwikkel je jezelf op zowel werk- als persoonlijk vlak. Werken via TMI betekent ook zeer goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij verpleegkundigen die via ons binnen Nederland werken een bovengemiddeld salaris en een leaseauto bij een dienstverband vanaf 24 uur per week! Onze flexwerkers bieden wij leuke extra’s zoals een spaarprogramma waarmee kan worden gespaard voor leuke cadeaus door het werken van losse diensten.


Detacheren of flexwerken?

Verschillende mensen betekent verschillende wensen! Wij proberen zoveel mogelijk mee te denken met die wensen en bieden dan ook diverse dienstverbanden. Zo kan je bij TMI werken op basis van detachering, maar ook op flexibele basis. In het buitenland is er veelal sprake van werving & selectie. Meer weten over de mogelijkheden? Klik hieronder verder bij het dienstverband waar je meer over wilt weten!

Aan de slag over de grens

TMI helpt je met alle voorbereidingen

Naast alle mogelijkheden binnen Nederland biedt TMI ook tal van vacatures voor verpleegkundigen in het buitenland. Werken in het buitenland biedt naast een leuke persoonlijke ervaring ook bijzondere werkervaringen op. Waar je in Suriname bijdraagt aan de ontwikkeling van het land, werk je in het Midden-Oosten met high-tech technologie. Ook werk- en bedrijfsculturen verschillen per land en daarnaast krijg je in de meeste gevallen te maken met een andere taal. Leerzaam en interessant!

Voor elk land beschikken wij over een team van recruiters en accountmanagers die jou volledig begeleiden gedurende het gehele traject! Wij bieden je mogelijkheden in de volgende landen en/of regio’s:

¤ De Nederlandse Antillen 

¤ Engeland

¤ Ierland

¤ Zwitserland

¤ Duitsland

¤ Zweden

Ervaring opdoen in Nederland?

Ervaring opdoen in het buitenland?

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.