TMI is dé detacheerder in de zorg. Wij bieden verpleegkundigen, paramedici, artsen en medisch specialisten banen aan in binnen- en buitenland. Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau, volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Inmiddels zijn we naast Nederland ook actief in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten en in Suriname. Het grootste deel van onze werkzaamheden ligt echter nog steeds binnen Nederland. Ons grote netwerk van ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen, RAV’s en apotheken biedt jou talloze mogelijkheden!

Werken in Nederland

Zoek jij werk als algemeen verpleegkundige? Bij TMI vind je vacatures door heel Nederland bijvoorbeeld in Haarlem, Tilburg, Den Haag, Hoorn en Eindhoven . Interesse? Bekijk hieronder een aantal vacatures voor algemeen verpleegkundige of bekijk ons totale overzicht.

Werken in het buitenland

Wil jij als algemeen verpleegkundige een nieuwe uitdaging aangaan in het buitenland? Ook dan biedt TMI talloze mogelijkheden. Zo hebben wij op dit moment vacatures open staan voor in Zwitserland, Engeland, Ierland, Aruba en Bonaire. Staat er op dit moment geen interessante vacature voor algemeen verpleegkundige in het buitenland voor jou tussen? Houd dan de website goed in de gaten of neem contact met ons op om je wensen door te spreken.

Alles over algemeen verpleegkundigen

Op deze pagina vind je informatie over algemeen verpleegkundigen. Hoe word je algemeen verpleegkundige, wat zijn de taken van een algemeen verpleegkundige en met wie werkt een algemeen verpleegkundige samen?

Wat is een algemeen verpleegkundige?

Algemeen verpleegkundigen spelen een belangrijke rol in de ondersteuning en verzorging van mensen in het ziekenhuis, verpleeghuis, verzorgingshuis of in de thuiszorg. Een algemeen verpleegkundige is in staat om alle verpleegkundige handelingen uit te voeren, zoals injecteren, wondverzorging, het delen van medicatie en katheteriseren.

Wat doet een algemeen verpleegkundige?

Algemeen verpleegkundigen werken in een ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingstehuis of in de thuiszorg.

Ziekenhuis

Binnen het ziekenhuis is een algemeen verpleegkundige verantwoordelijk voor de verzorging/opvang van de patiënten, ook assisteert een verpleegkundige een arts bij zijn of haar dagelijkse werkzaamheden.

Verzorging/verpleeg huis

In een verzorgingshuis biedt de algemeen verpleegkundige (oudere) patiënten sociale begeleiding en verpleegkundige hulp. In sommige gevallen zijn deze patiënten verzwakt en dementerend. In het verpleeghuis verricht de algemeen verpleegkundige, verpleegkundige handelingen die een patiënt zelf niet meer kan uitvoeren, bijvoorbeeld een injectie geven, wondverzorging, het aanbrengen van een katheter en medicijnen toedienen.

Thuiszorg

In de thuiszorg helpt de algemeen verpleegkundige patiënten met het uitvoeren van medische handelingen en lichamelijke ondersteuning. Het is de bedoeling dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Concreet bestaan de werkzaamheden van een algemeen verpleegkunde uit:

  • Het ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen van een patiënt;
  • Het bieden van sociale begeleiding;
  • Het rapporteren van eventuele veranderingen omtrent de patiënt;
  • Indien nodig overleggen met bijvoorbeeld artsen omtrent de gezondheid van de patiënt;
  • Het uitvoeren van verpleegkundige handelingen bij de patiënt;
  • Het assisteren bij de dagelijkse werkzaamheden van een arts;
  • Het opstellen van een zorgplan en ervoor zorgen dat dit plan nageleefd wordt;
  • Het ondersteunen van een patiënt tijdens zijn of haar medische behandeling;
  • Het geven van informatie/uitleg aan familie/de naaste omgeving van een patiënt

Hoe word je algemeen verpleegkundige?

Om algemeen verpleegkundige te worden dient de MBO opleiding niveau 4 verpleegkundige te worden afgerond. Ook kan iemand algemeen verpleegkundige worden door de HBO opleiding verpleegkunde af te ronden.

Welke kwaliteiten heeft een algemeen verpleegkundige nodig?

Daarnaast is het belangrijk dat een algemeen verpleegkundige stressbestendig en integer is. Daarbij is een verpleegkundige en harde werker en geduldig. Verder worden de patiënten op een rustige en professionele manier benaderd, hierbij zijn sociale vaardigheden dus ook belangrijk.

Waar werken algemeen verpleegkundigen?

Algemeen verpleegkundigen werken in een ziekenhuis, maar ook in een verpleeg-, of verzorgingshuis of in de thuiszorg.

Met wie werkt een algemeen verpleegkundige samen?

Algemeen verpleegkundigen werken veel samen met andere hulpverleners, artsen en deskundigen. Ook is er veel communicatie met familie en de (naaste) omgeving van de patiënt.

Werken bij TMI

Direct aanmelden

Kom in contact met TMI om alle mogelijkheden te bespreken.

Contact: TMI

Mail ons

info@tmi.nl

Bel ons

020 717 35 27

Bezoek ons

Sierplein 75
1065 LN Amsterdam

Bekijk de route
Bekijk de parkeergelegenheid

Postadres

Postbus 90137
1006 BC Amsterdam

Ook interessant voor jou

TMI maakt gebruik van tracking-cookies. Hiermee worden anonieme gegevens over uw bezoek opgeslagen om de website en uw ervaring te verbeteren.